DEGUSTATIES

Credits foto: Peter Gybels - P-photograpy.be

HopHemel deelt graag de passie voor bier, lekker eten en de gezelligheid die hierbij hoort. Daarvoor kan u sowieso terecht in onze taproom, maar daarnaast bieden wij voor uw bedrijf of vriendenkring ook degustaties op maat aan. Hierbij wordt u door ons op professionele wijze bijgestaan tijdens een boeiende avond of namiddag, waarin bier, smaak en beleving centraal staan.

Voor elke activiteit of evenement wordt de juiste formule in elkaar gestoken zodat ook u na afloop op wolken loopt over bier en alles daarrond...


Tijdens een degustaties worden hoofdzakelijk eigen bieren gebruikt, maar naargelang de formule kunnen ook andere bieren worden gebruikt om tot een zo breed mogelijk smakenpallet te komen.

Er wordt altijd gezocht naar boeiende smaakprofielen en bierstijlen, waarmee zowel de beginnende als de doorwinterde bierdrinker kan worden verrast.


Aangepaste foodpairings zijn mogelijk, en dit kan naargelang de wensen en het budget variëren van individuele hapjes of shared dishes, tot een compleet meergangendiner.


Voor meer info en richtprijzen, contacteer ons!