DEGUSTATIES

Credits foto: Peter Gybels - P-photograpy.be

HopHemel deelt graag de passie voor bier, lekker eten en de gezelligheid die hierbij hoort. Daarom wordt uw bubbel, bedrijf of vriendenkring op proffessionele wijze bijgestaan tijdens een degustatie waarin bier, smaak en beleving centraal staan.

Voor elke activiteit of evenement wordt de juiste formule in elkaar gestoken zodat ook u na afloop op wolken loopt over bier en alles daarrond...


In de degustaties proberen zij hoofdzakelijk eigen bieren te gebruiken, maar naargelang de formule kunnen ook andere bieren worden gebruikt pom tot een zo breed mogelijk smakenpallet te kunnen komen.

Er wordt altijd gezocht naar boeiende smaakprofielen en bierstijlen, waarmee zowel de beginnende als de doorwinterde bierdrinker kan worden verrast.


Voor meer info en richtprijzen, contacteer ons!

Basisformules

LIGHT


Bestaat uit 6 bieren (telkens +/- 15 cl) gecombineerd met zes kleine hapjes.

Deze zijn te zien als fingerfood, en zijn een mix van koude en/of warme hapjes passend bij de betreffende bieren.

De gerechtjes worden per persoon opgediend.

XL-MENU


Bestaat uit 7 bieren (telkens +/- 15 cl) met bij elk bier een aangepast gerechtje, opgebouwd als een meergangendiner met bv. aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, kazen en desserts (de juiste samenstelling varieert naargelang de seizoenen).

De porties zijn van dergelijke grootte dat het geheel gemakkelijk een maaltijd vervangt en dus maagvullend is. De gerechtjes worden per persoon opgediend.

SHARING


Bestaat uit 6 bieren (telkens +/- 15 cl) gecombineerd met zes kleine hapjes.

Deze zijn te zien als fingerfood, en zijn een mix van kleine koude of warme hapjes passend bij het betreffende bier.

De gerechtjes worden voor een aantal personen samen opgediend in het midden van de tafel, zodat een gezellige sharing sfeer ontstaat.BOB-MENU


Water ipv. bier

korting op de basisformule

De basisformules worden "All-in" aangeboden: bieren, gerechten, servies, bediening, water op tafel. Aanpassingen op maat zijn mogelijk.

Degustaties op maat

Vindt u in onze basisformules niet meteen uw gading?

Contacteer ons met uw wensen en we bespreken samen hoe we voor u

de perfecte bier- & food gerelateerde beleving kunnen creëren.

Advies

Op zoek naar de juiste bier- of foodpairing bij uw menu?

Contacteer ons en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen zodat u aan de hand van een aantal onderbouwde suggesties, ook een 1+1=3 ervaring voor uw gasten kunt aanbieden.